Kandidaten

Kandidaten

Starters

Lijkt het jou interessant om werkzaam te zijn in verschillende branches en bedrijven? Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en ontplooien? Ben jij studerend of net afgestudeerd aan een bedrijfseconomische richting (minimaal Mbo4 of Hbo-niveau), dan pas je bij Yourdocs! Wij investeren graag in starters, geven ze de ruimte om zichtzelf verder te ontplooien en laten ze verder doorgroeien binnen onze organisatie.

Professionals

De visie van Yourdocs is gericht op de levering van waardevolle dienstverlening door middel van de inzet van betrouwbare en vakbekwame financial professionals. Hiervoor willen wij in contact komen met kandidaten die zijn afgestudeerd in een bedrijfseconomische richting (minimaal Mbo4 of Hbo-niveau) en inmiddels al enkele jaren werkervaring hebben in het vakgebied Finance. Naast het bieden van de juiste opdracht richten wij ons op de verdere ontwikkeling van competenties. De tools die wij gebruiken zijn training, coaching (work / personal) en loopbaanbegeleiding.

Contact

Ben jij toe aan een carrièresprong? Een bemiddeling naar een nieuwe baan? Ben je op zoek naar een transparante servicegerichte organisatie en een plek in een professioneel hecht team? Mail ons info@yourdocs.nl of bel 078 693 27 22. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar!

Yourdocs 2